KREATIVNA AGENCIJA

SAZNAJTE VIŠE

IT SERVISI

SAZNAJTE VIŠE
Purple Key tim ili Purple Family, kako za sebe volimo reći, tim je mladih i ambicioznih profesionalaca koji od 2011. godine pomjeraju granice i mijenjaju standarde u sferi marketinga, dizajna i kreativnih rješenja.
Purple Key kreativna agencija nastala je kao rezultat sanjarenja grupe entuzijasta koji su željeli okupiti mlade iz oblasti dizajna i marketinga koji dijele istu strast – učinimo nemoguće mogućim.
Purple Key danas je specijalizirana marketinška agencija sa više od 30? uposlenika/ca koji se svakodnevno hvataju u koštac sa najvećim izazovima tržišta i nude inovativna i jedinstvena rješenje u polju marketinga.
Purple Key tim za klijente prati trendove, usavršava tehnike i neprestano uči, a svoj posao radimo profesionalno i kreativno.
Sa klijentima gradimo dogoročne i kvalitetne odnose, čuvamo vrijednosti timskog duha i pružamo prilike talentiranim mladim ljudima.
Purple Key je specijalizovana kreativna agencija koja nudi full marketing usluge za zadovoljavanje svih komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba naših klijenata.
Purple Key kreativna agencija priča uspješne priče!