O NAMA

O NAMA 2018-08-25T12:35:34+00:00

KO SMO MI?

Purple Key tim ili Purple Family, kako za sebe volimo reći, tim je mladih i ambicioznih profesionalaca koji od 2011. godine pomjeraju granice i mijenjaju standarde u sferi marketinga, dizajna i kreativnih rješenja.
Purple Key kreativna agencija nastala je kao rezultat sanjarenja grupe entuzijasta koji su željeli okupiti mlade iz oblasti dizajna i marketinga koji dijele istu strast – učinimo nemoguće mogućim.
Purple Key danas je specijalizirana marketinška agencija sa više od 30? uposlenika/ca koji se svakodnevno hvataju u koštac sa najvećim izazovima tržišta i nude inovativna i jedinstvena rješenje u polju marketinga.
Purple Key tim za klijente prati trendove, usavršava tehnike i neprestano uči, a svoj posao radimo profesionalno i kreativno.
Sa klijentima gradimo dogoročne i kvalitetne odnose, čuvamo vrijednosti timskog duha i pružamo prilike talentiranim mladim ljudima.
Purple Key je specijalizovana kreativna agencija koja nudi full marketing usluge za zadovoljavanje svih komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba naših klijenata.
Purple Key kreativna agencija priča uspješne priče!

Ps
Ai
Id
Pr
Ae
Lr
Wp

ČIME SE BAVIMO

Purple Key kreativna agencija svojim klijentima pruža kompletnu marketinšku podršku.
Kako bi ispričali priču klijenta i pomogli im u ostvarivanju poslovnog uspjeha, naš tim plasira ideje, osmišljava koncepte i strategije, kreira vizuelna i komunikacijska rješenja i pruža podršku tokom cijelog procesa.
Da bi postigli željeni rezultat ujedinjujemo sve neophodne elemente savremenih marketinških, komunikacijskih i reklamnih trendova.
Klijente do poslovnog uspjeha vodimo kroz pronalazak najboljih rješenja i pružanjem podrške u oblasti marketinga, komunikacija, grafičkog i web dizajna, odosa s javnošću, fotografije i organizovanja različitih događaja.
Slušamo i realizujemo želje klijenata, a zadovoljan klijent naša je najveća satisfakcija.

RIJEČ DIREKTORA

Mirza Pirić
Mirza PirićDirector

Liderska pozicija u oblasti marketinga zahtjeva kontinuitet, strpljenje i ulaganja, a to je ono što karakteriše naš tim i naš rad. Nama je cilj biti liderima u sferi pružanja marketinških usluga, ali i stvaraocima lidera koji su odlučili sa nama dijeliti poslovnu filozofiju i izabrati nas za partnere u postizanju poslovnih uspjeha.
Postizanje ovako visokih ciljeva zahtjeva stalni rad i usavršavanje, ali i kreiranje poslovnog ambijenta u kojem će WIN-WIN biti jedina moguća kombinacija – besprijekoran rezultat i zadovoljan klijent.
Uz zahtjevnost koju diktira dinamišnost tržišta i zavidnu konkurenciju samo najbolji mogu doći do izražaja, stoga i želimo ponuditi isključivo izvrsnost u svakom segmentu našeg djelovanja.

Prvenstveno bih želio istaći, možda nekima zvuči čudno, da mi je najveće dostignuće u dosadašnjem radu tim! Mladi ljudi sa kojima radim su najsvjetliji i najuspješniji projekat koji sam uspio izgraditi protekli niz godina…

Krenuti od ničega u kriznim vremenima nije nimalo lako, ali prebrodili smo početne teškoće i dostigli broj od 30 zaposlenih. Sa mnogim uspješnim kampanjama i projektima iza sebe stekli smo  značajne klijente sa kojima i danas surađujemo.

Nakon dugogodišnjeg boravka van naše države vratio sam se motivisan da pomognem mladim ljudima koji su čekali da ih neko pokrene. Želio sam da pokažem kako je i kod nas moguće započeti nešto dobro i kvalitetno, te uz stalno učenje i uporan rad ostvariti uspjeh. To sam i postigao upravo s tim mladim ljudima i doveo nas tu gdje smo sada, da zajedno gradimo uspjehe i suočavamo se sa porazima, kako bi rasli više iz dana u dan inspirišući jedni druge.

ČLANOVI NAŠEG TIMA

Mirza Pirić
Mirza PirićDirector
Mahira Hadžić
Mahira HadžićOperations Manager
Admir Aličić
Admir AličićCreative Department Manager
Đorđe Jovanović
Đorđe JovanovićCreative Director
Medina Pitarević
Medina PitarevićTeam Leader & Web designer
Denis Isaković
Denis IsakovićGraphic & Web Designer
Sanela Babić
Sanela BabićTeam Leader & Photographer
Irma Hožbo
Irma HožboTeam Leader & Senior Retoucher
Emir Gušo
Emir GušoSenior Retoucher
Zlatan Menković
Zlatan MenkovićPhotographer & Senior Retoucher
Nermin Sarić
Nermin SarićSenior Retoucher
Alma Muzurović
Alma MuzurovićSenior Retoucher
Nedim Iljazović
Nedim IljazovićBusiness Development
Nedim Luković
Nedim LukovićSenior Retoucher
Maja Husić
Maja HusićBusiness Development
Tarik Zlatarević
Tarik ZlatarevićSenior Retoucher
Ilvana Zubčević
Ilvana ZubčevićSenior Retoucher
Vedad Krkbešević
Vedad KrkbeševićSenior Retoucher
Nermina Pruščanin
Nermina PruščaninGraphic & Web Designer
Maša Čengić
Maša ČengićGraphic Designer
Dino Ćatić
Dino ĆatićGraphic & Web Designer
JAVITE NAM SE!

Purple Key tim omogućava najkvalitetniju marketinšku podršku kroz različite programe promovisanja naših klijenata i njihove kompanije.

Ponosni smo na usluge koje obezbjeđuje naš kreativni tim kojem je zadatak pomoći klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve kroz odličnu ideju, dizajn i marketing koji daje rezultate.
JAVITE NAM SE!