KO SMO MI?

Purple Key je tim mladih i talentovanih profesionalaca koji osmišljavaju načine kojim bi osigurali uspjeh svakog projekta i obećali originalnost i organizovanost iza svakog rada. Jedna od stvari po kojima se izdvajamo od drugih je naša sposobnost da dizajniramo i implementiramo najznačajnije projekte, kampanje i strategije u kratkim vremenskim rokovima.

Naš tim će raditi zajedno sa Vama na osmišljavaju najboljeg mogućeg rješenja za Vaš projekat. Fleksibilni smo i razumijemo da svaki individualac ili firma ima svoj vlastiti cilj sa mnogo različitih finansijskih planova, doprinosa i vremenskih okvira. Napravit ćemo besprijekornu multimediju i kampanju koja će ispuniti Vaša očekivanja i imati željeni učinak.

Ps
Ai
Id
Pr
Ae
Lr
Wp

ČIME SE BAVIMO

Ponosni smo na usluge koje obezbjeđuje naš kreativni tim kojem je zadatak pomoći klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve kroz odličnu ideju, dizajn i marketing  koji daje rezultate.

Mi uživamo u samom procesu razvijanja ideja, u vizualnoj komunikaciji I osmišljanju koncepta. Korištenjem vizualne i verbalne komunikacije za prijenos značajnih podataka do krajnjeg korisnika, blisko surađujemo sa klijentima i predstavljamo im naše prijedloge i kreativna rješenja.

Kroz suradnju odvajamo vrijeme da shvatimo Vaše jedinstvene zahtjeve, te razvijamo ideje i procese do besprijekornih ishoda. Naš cilj je Vaš uspijeh, stoga radimo zajedno sa Vama na osmišljanju Vašeg programa dok skupljamo dodatne informacije. Posvećeni tim Purple Key-a je uvijek spreman da Vam pomogne na bilo koji način. U mogućnosti ste da kontaktirate svakog zaposlenika lično na njihov direktni broj ili mailom.

Naš posao je zasnovan na dobrom odnosu, komunikaciji i znanju. Tako se razvijamo korak po korak uz naše klijente, gradeći nove i čvrste odnose.

RIJEČ DIREKTORA

Mirza Pirić
Mirza PirićDirector

Svima je poznato da radeći ono što voliš zaista daje najbolje rezultate u svijetu poslovanja. Međutim, nije dovoljno samo voljeti svoj posao, potrebno je konstantno učiti i unapredjivati samog sebe, jer sve ispod toga je neprihvatljivo. Tek onda kada su naši klijenti istinski zadovoljni rješenjima možemo reći da ono što radimo, volimo i izvršavamo ima svoju svrhu i cilj.

U Purple Key-u mi konstantno učimo o vrijednostima poslovanja i kreiranja jednostavnih, a s druge strane diferencirajućih vizuala koji pomažu našim klijentima u njihovim ciljevima na određenim tržištima. Neprekidno radimo na tome da timskim radom iznesemo najbolja rješenja kako bi udovoljili zahtjevima naših kupaca i došli do zapaženih rezultata.

Prvenstveno bih želio istaći, možda nekima zvuči čudno, da mi je najveće dostignuće u dosadašnjem radu tim! Mladi ljudi sa kojima radim su najsvjetliji i najuspješniji projekat koji sam uspio izgraditi protekli niz godina…

Krenuti od ničega u kriznim vremenima nije nimalo lako, ali prebrodili smo početne teškoće i dostigli broj od 30 zaposlenih. Sa mnogim uspješnim kampanjama i projektima iza sebe stekli smo  značajne klijente sa kojima i danas surađujemo.

Nakon dugogodišnjeg boravka van naše države vratio sam se motivisan da pomognem mladim ljudima koji su čekali da ih neko pokrene. Želio sam da pokažem kako je i kod nas moguće započeti nešto dobro i kvalitetno, te uz stalno učenje i uporan rad ostvariti uspjeh. To sam i postigao upravo s tim mladim ljudima i doveo nas tu gdje smo sada, da zajedno gradimo uspjehe i suočavamo se sa porazima, kako bi rasli više iz dana u dan inspirišući jedni druge.

ČLANOVI NAŠEG TIMA

Mirza Pirić
Mirza PirićDirector
Mahira Hadžić
Mahira HadžićOperations Manager
Admir Aličić
Admir AličićCreative Department Manager
Đorđe Jovanović
Đorđe JovanovićGraphic & Web Designer
Medina Pitarević
Medina PitarevićTeam Leader & Web designer
Denis Isaković
Denis IsakovićGraphic & Web Designer
Admir Kurtović
Admir KurtovićGraphic & Web Designer
Sanela Babić
Sanela BabićTeam Leader & Photographer
Irma Hožbo
Irma HožboTeam Leader & Senior Retoucher
Emir Gušo
Emir GušoSenior Retoucher
Zlatan Menković
Zlatan MenkovićPhotographer & Senior Retoucher
Nermin Sarić
Nermin SarićSenior Retoucher
Alma Muzurović
Alma MuzurovićSenior Retoucher
Sabina Mrgan
Sabina MrganSenior Retoucher
Nedim Luković
Nedim LukovićSenior Retoucher
Maja Husić
Maja HusićBusiness Development
Tarik Zlatarević
Tarik ZlatarevićSenior Retoucher
Ilvana Zubčević
Ilvana ZubčevićSenior Retoucher
Vedad Krkbešević
Vedad KrkbeševićSenior Retoucher
Nermina Pruščanin
Nermina PruščaninGraphic & Web Designer
Maša Čengić
Maša ČengićGraphic Designer
JAVITE NAM SE!

Purple Key tim omogućava najkvalitetniju marketinšku podršku kroz različite programe promovisanja naših klijenata i njihove kompanije.

Ponosni smo na usluge koje obezbjeđuje naš kreativni tim kojem je zadatak pomoći klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve kroz odličnu ideju, dizajn i marketing koji daje rezultate.
JAVITE NAM SE!